MLP-1104

Smörgåsbord, din personliga restauranggrossist

Sedan starten 1997 har vi varit branschens osynliga vän. Med bas i Stockholm levererar vi utrustning, maskiner, glas och porslin till restauranger och matsalar i hela Sverige.

I branschen sedan 1970

Smörgåsbord AB startades på 1970- talet av Tore Wretman & Folke Hildestrand och var då ett företag som åkte runt i världen och lagade det klassiska svenska smörgåsbordet i samband med att svenska företag lanserade nya produkter såsom Scania, Volvo, ABB för att nämna några.

Med på dessa resor var alltid en kock som såg till att maten som mestadels tillagades av inhemska förmågor fick rätt utseende och inte minst smaksättning. Med på dessa resor var många av våra största kockar såsom Gunnar Forsell, Erik Lallerstedt, Leif Mannerström, Örjan Klein, Urban Standard med flera.

1997 ändrade Frank Hollingworth och Thomas Furu inriktning i företaget och började leverera utrustning och maskiner till kök och matsalar. Dom valde då att behålla namnet då sortimentet är som ett stort smörgåsbord där krögare och kockar kan plocka ut det som passar dom bäst.

Sedan dess har Smörgårdsbord varit en självklar leverantör av inredning och köksredskap till restauranger och hotell i Sverige och Europa. Produkterna har älskats av professionell kökspersonal i decennier.

Bli kund hos oss

Bli kund hos oss

Oavsett storleken på din verksamhet, är du en betydande kund för oss. Vi är själva en småskalig verksamhet och, precis som du, ogillar vi byråkrati och onödiga väntetider på grund av administrativa hinder.

Vi är aldrig nöjda förrän du är det. Det är det som särskiljer proffs från amatörer och etablerar långsiktiga, pålitliga partnerskap snarare än tillfälliga affärsmöjligheter.

jakub-kapusnak-4f4YZfDMLeU-unsplash

Vi har inte allt men vi har det bästa

Genom nära relationer och starka nätverk inom branschen har vi utvecklat en förmåga att vara i takt med tiden. Om vi någonsin ställs inför valet mellan produkten och leverantören, är det alltid produkten som går i första rummet.

Smörgåsbord, din personliga restauranggrossist

Sedan starten 1997 har vi varit branschens osynliga vän.
Vi levererar utrustning, maskiner, glas- och porslin till restauranger och matsalar över hela Sverige. Upplev skillnaden med Smörgåsbord – där varje kök blir en plats för kulinarisk inspiration. Kontakta oss idag och låt oss vara din partner i köket!